Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’nin içme suyu sorununu kalıcı olarak ortadan kaldıracak projede çalışmaların başladığını belirtti.

        Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içme suyu hattında çalışmaların başladığını bildirdi.

        İki ilçeye 45 milyonluk lira yatırım yaptıklarını ifade eden Keleş, şunları kaydetti:

        "Bölgenin içme suyu geleceğini garanti altına alacak olan projemizde şu an 21 kilometrelik hat döşenmiş durumda. Bölgeye 45 milyon liralık yatırım yaparak iki ilçenin içme suyu geleceğini garanti altına alacak projede çalışmalara başladık. Kısa süre içerisinde bölgeye 21 kilometrelik içme suyu hattı döşedik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Kurum olarak Sakarya genelinde devam eden projelerimizin toplam bedeli 500 milyon lirayı aşmış durumda. Proje kapsamında bölgeye 450 kilometre hat ve 3 içme suyu deposu inşa edeceğiz. Karasu ve Kocaali’nin altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz. 45 milyon liralık proje ile Karasu ve Kocaali’nin içme suyunda uzun yıllar sorun yaşanmayacak. Söz verdiğimiz gibi şehrimiz için hazırladığımız bütün altyapı projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler