Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Acıpayam ilçesinde cami yararına toplanan kurban derilerinin, tuzlanmadığı için bozulduğu ve çöpe atıldı.

        Gölcük Mahallesinde Merkez Camisi yararına Kurban Bayramı'nda toplanan 230 deriden 20'sinin, tuzlanmadığı için kurtlanıp ve bozulması nedeniyle çöpe atıldığı belirtildi.

        Caminin altında muhafaza edilen derilerden kurtlanan ve bozulanlar, Acıpayam Belediyesi temizlik görevlileri tarafından çöp kamyonuna yüklenerek, çöplüğe atıldı.

        Gölcük Mahalle Muhtarı Hikmet Yüsen, vatandaşlar tarafından cami yararına Kurban Bayramında 113 koyun, 116 keçi ve 1 de dana derisi bağışlandığını belirterek,

        "Derileri satmak için müşteri aradık, alıcı bulunmuyor, koyun derisini 2, keçi derisini 5 liraya alıyorlar. Vatandaşlar tarafından getirilen derilerden tuzlanmayanlar kurtlanmış, 20 kadar deriyi bozulunca çöpe atmak zorunda kaldık." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler