Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Kurban Bayramı tatilini tamamlayarak eve dönüş yolculuğuna çıkanlar, Samsun-Bolu karayolunun Gerede mevkisi ile Kemikli ve Horhor rampalarında yoğunluğa neden oluyor.

        Kurban Bayramı tatili dolayısıyla izne çıkanların dönüş yolculuğu devam ediyor.

        Karadeniz bağlantı yolu olarak bilinen Samsun-Bolu karayolunun İstanbul istikameti, Karabük kavşağı, Horhor ve Kemikli rampaları ile Gerede bağlantı noktalarında yaşanan trafik kazaları ve yolda kalan bazı araçlar nedeniyle ulaşım zaman zaman aksıyor.

        Karayolunun Kemikli mevkisinde bir tırın arızalanması nedeniyle yaklaşık 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Beklemek zorunda kalan tatilciler, tırın kaldırılmasının ardından yola devam etti.

        Öte yandan, karayolunun Samsun istikametinde ulaşım normal şekilde seyrediyor.

        Bolu Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaşanan hasarlı trafik kazaları ve arıza yapan araçlar nedeniyle ulaşımın zaman zaman durduğunu belirtti.

        Yetkililer, karayolunda bulunan ekiplerin aksaklıklara hızlı şekilde müdahale ederek ulaşımın normale dönmesi için aralıksız çalıştığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler