Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - AK Parti Sivas milletvekilleri Habip Soluk ve Selim Dursun, Hafik ilçesine ziyaret düzenledi.

        Hafik Gölü'nde bir restoranda düzenlenen istişare toplantısında konuşan Milletvekili Soluk, Sivas'ın kamu yatırımlarından iyi derece pay aldığını söyledi.

        Sivas'ın en çok bölünmüş yola sahip iller arasında olduğunu da belirten Soluk, "Bir ülkenin altyapı yatırımı yoksa o ülkede ne ticaret olur ne zenginlik olur ne kültürler kaynaşır ne de gelişir. Bu bir gerçek." dedi.

        Soluk, 15 Temmuz'da büyük bir ihanet yaşandığını vurgulayarak, "Bu ihaneti, inşallah bir daha bu millete Cenab-ı Allah yaşatmaz." diye konuştu.

        Ankara-Sivas hızlı tren hattının Hafik ilçesine bağlı Yarhisar Köyü’ne kadar olan kısmının ihalesinin bu yıl sonuna kadar yapılmasının planlandığını aktaran Milletvekili Soluk, şunları kaydetti:

        "Tren istasyonu Cumhuriyet Üniversitesi'ne yakın bir yerde kurulacak. Lojistik merkezini de Kovalı-Budaklı'ya kuruyoruz. 2. Organize Sanayi Bölgesinin yolu lojistik merkezinin içinden geçiyor. Lojistik merkez için de 3 bin dönüm yerin istimlak işleri devam ediyor. Bunun 500-600 metresine lojistik merkez kuracağız. Geri kalan kısmına da milli tren vagonlarının inşası ile ilgili atölyeler kurmayı planlıyoruz."

        AK Parti Sivas Milletvekili Dursun ise, ortak düşünce ile hizmet edebilmek için ilçelerde toplantılara katıldıklarını belirtti.

        Halka en güzel hizmeti hedeflediklerini vurgulayan Dursun, "Bölgemizde, köylerimizde, ilçelerimizde insanlarımızın ihtiyaçlarına çözüm olabilmek için siyaset amacı gütmeden, düşünce farklılığı gözetmeden, parti temsilcileriyle, sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Toplantıya, AK Parti Sivas ilçe başkanları, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler