Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Türk Kızılayı tarafından gönderilen giyim ve gıda yardımları, Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör mağduru ailelere dağıtıldı.

        Türk Kızılayı Genel Merkezi ve Konya Şubesi'nden gönderilen 100 koli gıda ve 200 koli giyim yardımı, Silopi ilçesinde terör mağdurlarına ulaştırıldı.

        Türk Kızılayı Silopi Şube Başkanı Kemal Türkan, terör saldırıları nedeniyle Şırnak merkezden ilçeye göç etmek zorunda kalan ailelere gönderilen yardımları ulaştırdıklarını belirterek, yardım bekleyen çok sayıda ailenin bulunduğunu, bu konuda hayırseverlerden de destek beklediklerini söyledi.

        Yardımlardan alan Behican Koncar ve Zehra Aşan, Türk Kızılayına teşekkür ederek, "Türk Kızılayından memnunuz. Sürekli bizlere yardım ediyor. Allah onlardan razı olsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler