Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Kurban Bayramı tatilini Muğla ve ilçelerinde geçiren tatilcilerin, dönüş yolunda oluşturduğu yoğunluk devam ediyor.

        Kurban Bayramı tatilini Marmaris, Bodrum ve Fethiye başta olmak üzere, Muğla merkez ve ilçelerinde geçiren tatilcilerin, dönüş yolculuğu bugün de sürdü.

        Vatandaşların, araçlarıyla memleketlerine dönmesi, bazı tatilcilerin de Dalaman ile Bodrum havalimanlarına ulaşmak için yola çıkmaları, özellikle Marmaris-Muğla karayolu Sakartepe mevkisi ile Muğla-Aydın karayolu Denizli Kavşağı'nda trafik yoğunluğuna neden oldu.

        Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, belirli noktalarda trafik akışını yönlendirirken, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

        Tatillerini Marmaris ve Akyaka'da geçiren bazı ziyaretçiler, Sakar rampasındaki seyir teraslarında Gökova manzaralı gün batımı fotoğrafları çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler