Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu'nun Kumru ilçesinde dün otomobilinde vurularak öldürülen iş adamı Ali İhsan Eruzun'un cenazesi defnedildi.

        Trabzon Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alınan Eruzun'un cenazesi, Kumru ilçesine bağlı Divanıtürk Mahallesi'ndeki evine getirildi. Eruzun için burada helallik alındı ve dua edildi.

        Eruzun'un cenazesi, aynı mahallede öğle vakti kılınan namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

        Ankara'da ticaret ile uğraştığı öğrenilen Eruzun'un kardeşi Cemil Eruzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyinin bir hiç uğruna öldürüldüğünü söyledi.

        Ortada hiçbir şey yokken ağabeyine ve kendisine tuzak kurulduğunu iddia eden Eruzun, şöyle konuştu:

        "Olay yerinde 15-20 kovan bulunduğunu öğrendim. Önce bana kurşun attı ama ben kaçtım. Arkamdan gelen ağabeyim ise maalesef kurşunların hedefi olmuş. Ne diyebilirim ki? Bunu yapan insan olamaz. Ne oldu da ağabeyimi öldürdü, anlamış değilim. Kendileriyle akrabayız, ağabeyim Ordu'ya mal olmuş kişidir. Bölgemizdeki insanların hepsi ağabeyimin ekmeğini yemiştir. Hiçkimseye zararı olmazdı. Ankara'dan buraya kendi mahallesine mescit yaptırmak için gelmişti."

        Olayın ardından polise teslim olan zanlı M.V ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Kumru ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde, 06 FY 1852 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Ali İhsan Eruzun, M.V. tarafından silahlı saldırıya uğramış ve kaldırıldığı Kumru Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler