Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Hollandalı baba ile oğlu Hindistan'a ulaşmak için pedal çeviriyor.

        Hollanda’nın başkenti Amsterdam’dan yaklaşık 1,5 ay önce bisikletleriyle yola çıkan Ronald Dekker (54) ve oğlu Maurıce Dekker (23) Kastamonu’nun Hanönü ilçesine geldi.

        Hollanda’da bir fabrikada yönetici olarak çalışan Ronald Dekker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu Maurıce ile 3 Ağustos'ta Hindistan’a gitmek üzere bisikletleriyle yola çıktıklarını söyledi.

        Yolculukları boyunca çok sayıda ülkeyi geçerek Türkiye’ye geldiklerini ifade eden Dekker, şimdiye kadar 4 bin 844 kilometre yol kat ettiklerini belirtti.

        İran, üzerinden Hindistan’a ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Dekker, Aralık ayına kadar yolculuğu tamamlamayı planladıklarını anlattı.

        Toplam 12 bin kilometre pedal çevireceklerini söyleyen Ronald Dekker, iki oğlu ve bir kızı olduğunu bir sonraki bisiklet turuna diğer çocuklarını da getireceğini kaydetti.

        Hanönü ilçesinde bir süre mola veren baba ile oğlu Sinop'a doğru yola çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler