Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA)- Ankara'nın Beypazarı ilçe Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "İlçede 2,5 yılda değişen 9 emniyet müdüründen 8'i FETÖ üyesi çıktı." dedi.

        Halkevi çay bahçesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Kaplan, 2,5 yıldır belediye başkanı olduğunu söyledi.

        "Beypazarı İlçesinde, 2,5 yılda değişen 9 emniyet müdüründen 8'i FETÖ üyesi çıktı." ifadesini kullanan Kaplan, şöyle devam etti:

        "Ayrıca, savcılardan 3'ü, hakimlerden 2'si tutuklandı. Bu süreçte bu insanlarla ilçe halkımıza hizmet vermeye çalıştık. İnanın, her gün ayrı bir sıkıntı, her gün ayrı bir problemle çalışmaya çalıştık. Geldiğimiz noktadaki durum bu. Ayrıca 15 esnafın iş yerleri kapatıldı ve bazıları cezaevine konuldu."

        Kaplan, Beypazarı sularının arıtma tesisinden geçtiğine de değinerek, "Arıtma tesisi bizim değil, ASKi’nin arıtması ve su da bizim değil. Arıtma en son teknolojiyle yapılmış bir sistem olarak suyu arıtıyor. Arıtmanın bir tek sorunu var. İçtiğimiz su damak tadımıza uygun değil.” diye konuştu.

        Uruş Barajı’nın her aşamasının bittiğini anlatan Kaplan, "Önümüzdeki yatırım döneminde inşallah çalışmalara başlanacak. Baraj tamamlandığında resmi rakamlarla ilçe genelinde 51 bin hektarlık alan suya kavuşmuş olacak ve sulu tarım yapılabilecek. Öte yandan Beypazarı ve Güdül’ü de içine alarak, bu 2 ilçenin bugünkü nüfus artış hızlarına göre tam 100-200 yıl su sorunu da çözülmüş olacak. Bunun bir an öncesi hayata geçirilmesi için çalışmamız sürüyor." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler