Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ın Turhal, Erbaa ve Yeşilyurt ilçelerinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenledi.

        Turhal'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Kaymakam Vekili Sefa Güler, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Cemal İşeri, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Muharip Gaziler Derneği Turhal Şube Başkanı İbrahim Bozkurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Törene siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazi eşleri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

        -Erbaa

        Erbaa ilçesinde Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenledi.

        Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Törene siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

        -Yeşiyurt

        Yeşilyurt ilçesinde Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenledi.

        Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakam Can Memi, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Raif Büyükbağcı, Belediye Başkanı Kazım Misafir tarafından çelenk sunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler