Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in İslahiye, Araban ve Yavuzeli ilçelerinde Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

        İslahiye Demokrasi Meydanı'nda yapılan törende, İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, 106. Topçu Alayı Komutanı Topçu Albay Metin Aydın ve İslahiye Belediyesi Başkan Vekili İzzet Aytekin, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

        Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Şube Başkanı İsmail Macit, vatan için canlarını feda eden şehitlere rahmet, gazilere sağlıklı günler dinledi, Gaziler Günü'nü kutladı.

        Kaymakam Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra Hacıali Öztürk Mahallesi'ndeki Dernek Şubesini ziyaret etti.

        - Araban

        Araban Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen, Arabanlı gaziler, aileleri ve daire amirlerinin katıldığı törende, Kaymakam Cuma Emeç, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç ve Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

        Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

        Törenin ardından İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behcet ve İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Murat Tilki, Arabanlı gazileri evlerinde ziyaret etti. Ailelere derin dondurucu buzdolabı hediye edildi.

        - Yavuzeli

        Yavuzeli İmam Hatip Ortaokulunun bahçesinde düzenlenen tören, Atatürk Büstü'ne çelenk sunulmasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

        İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Kartal, konuşmasında, gaziliğin önemini belirtti.

        Yavuzeli İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Osman Kaya, şiir okudu.

        Törene, Kaymakam Ahmet Selim Yavuz, Belediye Başkanı Temsilen Zeki Taşdemir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Baş Çavuş Nedim Siverekli, daire amirleri, gaziler, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler