Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, Uzunköprü'de yaşayan vatandaşların MR-Manyetik Rezonans Görüntüleme için Keşan ve Edirne'ye gitmesine gerek kalmadığını bildirdi.

        İlçe Başkanı Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana ne söz verildilerse yerine getirdiklerini belirtti.

        Uzunköprü'de yaşayan vatandaşların isteklerini eksiksiz şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Uzunköprülülerimizin ihtiyacı olan MR-Manyetik Rezonans Görüntüleme Cihazımız hayırlı olsun. Söz verdiğimiz üzere talep ve takip sonucunda Sağlık bakanımız ve Edirne kamu hastaneleri birliği genel sekreterliğimizin planlaması ile vatandaşlarımızı Edirne ve Keşan’daki sistemden kurtarıp, Uzunköprü’müzde yerinde hizmet edecek olan yılda 12-13 bin hastamıza cevap verecek MR-Manyetik Rezonans Görüntüleme cihazımızla ilk hastamıza çekim yapılmıştır. Uzunköprü'de yaşayan vatandaşlarımız MR-Manyetik Rezonans Görüntüleme için Keşan ve Edirne'ye gitmesine gerek kalmadı.

        Allah razı olsun ki görüntüleme merkezimizde karşılaştığımız vatandaşlarımız sağlık sisteminin tümündeki gelişmelerden aldıkları hizmetlerden iktidarımıza, cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, Edirnemizin ağabeyi Mehmet Müezzinoğlu’na selamları duaları var."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler