Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Alıcı, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği yapan esnafla en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade etti.

        Mustafa Alıcı yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılının açıldığını belirterek, "Bugünün küçükleri, yarının büyükleri heyecan dolu. Bizler de evlatlarımızın heyecanını paylaşıyoruz. Evlatlarımızın can güvenliğini düşünerek kaliteli yolculuk yapmaları için servisçi üyelerimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

        Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyen Alıcı, velilerin servis araçlarını tercih ederken kurallara uyan servisleri tercih etmesini istedi.

        Alıcı, servis taşımacılığı yapan esnafın da kurallara uyması gerektiğini vurgulayarak, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği yapan esnafla en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler