Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, hayırsever Selahattin Onur ile Finike ilçesinde arsası devlet tarafından temin edilen 24 derslikli okul protokolü imzaladı.

        Karaloğlu, valilikte düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Finike'de 24 derslikli bir orta öğretim kurumunun hayata geçirileceğini belirterek kurumun tamamlandıktan sonra fen lisesi olarak açılması konusunda bakanlığa teklifte bulunacaklarını ifade etti.

        Törene katılan Antalya Milletvekili Atay Uslu ise hayırsever Onur'a teşekkür ederek, 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan okulun Finike ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Annesi Zehra Onur ve babası merhum Abdullah Onur adına okul yaptıracak hayırsever Selahattin Onur da şunları kaydetti:

        "Yıllardır Finike'de bir okul yaptırmak istiyordum. Allah bugünlere nasip etti. Sayın valim ile bu protokolü imzalamaktan dolayı çok mutlu ve huzurluyum. Attığım en güzel ve hayırlı imza. İnşallah ikinci okulu yaptırmakta nasip olur. Ben yaptırmasam da evlatlarım yapar. Protokol Finike'ye hayırlı, uğurlu olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler