Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt’in Kurtalan ilçesinde aynı aileden 7 kişi yedikleri yemekten zehirlendi.

        Alınan bilgiye göre, dün Kurtalan ilçesinde aynı aileden Kasım Işıklı, Kasım, Kudret, Amine, Aliye, Elif ve Özlem Doğan, bahçeden topladıkları yabani yaprakları yemekte kullanınca akşam saatlerinde rahatsızlandı.

        Aşırı mide bulantısı, kusma ve titreme şikayeti üzerine zehirlenme şüphesiyle Kasım Işıklı, Kasım, Kudret ve Amine Doğan Siirt Devlet Hastanesine, Aliye, Elif ve Özlem Doğan Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

        Batman'a sevk edilen Aliye Doğan, Elif Doğan ve Özlem Doğan mideleri yıkandıktan sonra yapılan tetkiklerin ardından taburcu edildi.

        Siirt Devlet Hastanesindeki Kasım Işıklı, Kasım, Kudret ve Amine Doğan'ın yoğun bakım servisinde müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler