Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da eğitim-öğretim yılının açılmasının ardından "Narkotim" ekiplerince okul önlerinde uyuşturucu uygulaması yapıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi Müdürlüğüne bağlı "Narkotim" ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde, okul çevresindeki kafeler ve kahvehanelerle alkollü içecek satılan iş yerlerinde uygulama yaptı.

        Okul önüne gelen gelen motorize ekipler, şüpheli gördükleri kişilerde üst araması yaptı, kimliklerini kontrol etti. Ekipler, öğrencilere zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

        Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de katıldığı uygulamada, narkotik köpeğiyle iş yerlerinin lavaboları, mutfakları ve çöp kutularının yanı sıra şüpheli yerlerde de arama yapıldı.

        Uygulamaların devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler