Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Kurban Bayramı tatili boyunca Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği birliğine bağlı 10 sağlık tesisi acil servisine 34 bin 445 hasta başvurdu.

        Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Uzman Dr. Ahmet Kemal Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, bayram tatili boyunca hasta kabulünde Numune Hastanesi 18 bin 045 hasta ile ilk sırada yer aldığını ifade etti.

        Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin bayram tatili boyunca 2 bin 673 hasta kabul ettiğini aktaran Filiz, şunları kaydetti:

        "İlçe merkezlerinde hizmet veren sağlık tesislerinde en çok hasta başvurusu 2 bin 452 kişi ile Şarkışla’da yapıldı. Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanemize bin 260, Gemerek Devlet Hastanemize bin 701, Kangal Devlet Hastanemize bin 548, Suşehri Devlet Hastanemize 2 bin 153, Yıldızeli Devlet Hastanemize bin 371, Zara Devlet Hastanemize ise bin 755 hasta başvurdu. Sivas Numune Hastanemize başvuran 18 bin 045 hastanın 12 bin 328'i Genel Acil, 4 bin 491'u Çocuk Acil, bin 226'sı ise Kadın Hastalıkları-Doğum Acil Servisi'ne başvurdu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler