Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesine yapımı yatırım programına alınan yeni Adliye Sarayı’nın projelendirme çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

        Babaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, seçim dönemlerinde ve sonrasında Beyşehir’e her geldiklerinde mevcut binanın artık yetersiz kaldığı dile getirilerek talepte bulunulan konulardan birisinin de yeni adliye sarayı yapımı olduğunu belirtti.

        Bu konuyla ilgili olarak Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la birlikte hazırladıkları dosyayı Adalet Bakanlığına ilettiklerini ifade eden Babaoğlu, şunları kaydetti:

        " Beyşehir Adliye Sarayı’nın Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen projelendirme çalışmaları tamamlandı. Beyşehirimize yakışan bir bina yapılacak. Önümüzdeki 2-3 ay içerisinde ihale süreci başlayacak. Bizler de takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yola çıktığımız günden bu yana, bize iletilen talepleri çözüme ulaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Beyşehir’in birlik ruhuyla verdiğimiz mücadelenin karşılığı olarak aldığımız güzel bir haberi daha hemşehrilerimizle paylaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beyşehir ilçemize bu önemli değeri kazandırma yolunda vermiş olduğu desteklerden ötürü Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a teşekkür ediyoruz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler