Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

        Saltuklu Mahallesi'nde iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Orhan, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinledi.

        Esnafın taleplerini de dinleyen Orhan, kahvehanede oturan vatandaşla da sohbet ederek, daha güzel, daha yaşanabilir bir Aziziye için fikir alışverişinde bulundu.

        Aziziye'nin bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını, bu süreçte ilçeye hizmet sunan, ilçede yaşayan vatandaşa hizmet veren herkesin önemli rol oynadığını dile getiren Orhan, "Zaman zaman düzenlediğimiz istişare toplantılarının yanında, yaptığımız ziyaretlerle de esnafımızın taleplerini dinliyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bölgemize daha fazla yatırımcı çekme, mevcut yatırımcıların ve esnafın sorunları noktasında görüşlerini alıyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Aziziye için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler