Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) – Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, köy okullarında incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ, Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Akça, İl Genel Meclis Üyesi Güventürk Önal ile Balabantaş, Akören ve İsısu köyünü ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu.

        Karaman, yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla köy okullarını ziyarete başladıklarını belirterek, "Okullarımız yeni açıldı. Bizler de özellikle köy okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizle, yöneticilerimizle tanışmak ve okullarımızın genel durumu hakkında bilgi edinmek için okul ziyaretlerine başladık. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Okul ziyaretlerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

        Ziyaret kapsamında köy okullarını gezen Karaman, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler