Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun'un Yağlıdere ve Doğankent ilçelerinde "İlköğretim Haftası" nedeniyle tören düzenlendi.

        Yağlıdere ilçesindeki tören Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi.

        Buradaki törende konuşan Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin başlamasının sevinç ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

        Yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Soylu, "Okul eğitim ve öğretimin temel merkezi olarak, aydınlatır, geliştirir, bilgilendirir. Ayrıca okul, sosyalleşmeyi, toplum olarak uyum halinde yaşamayı öğretir." diye konuştu.

        Tören, okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verilmesiyle sona erdi.

        Doğankent ilçesinde de İlköğretim Haftası, Doğankent İlkokulunda düzenlenen törenle kutlandı.

        Kaymakam Uğur Köroğlu, yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek şunları dile getirdi:

        "Sevgili öğrenciler, bol bol kitap okuyun, Doğankent İlkokulunda geniş kapsamlı bir kütüphane kurma çalışmamız var. İnşallah ocak ayında hizmete açarız. Sevgili veliler, okula sık sık gelerek öğrencileriniz ve öğretmenlerinizle bir araya gelininiz. Bu sayede öğrencileriniz daha başarılı olacaktır. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilçemiz, ilim ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler