Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Darende ilçesine yeni içme suyu hattı döşendi.

        MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya genelindeki içme suyu alt yapı çalışmaları kapsamında Darende ilçesi Yenice Mahallesi'nin içme suyu sorunu giderildi.

        MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, MASKİ’nin Malatya’nın her bölgesinde çalışmalarına devam ettiğini aktardı.

        Yenice Mahallesi'nin içme suyu sorununu giderdiklerini belirten Özdemir, "13 bin metre içme suyu hattı, 450 abone bağlantı çalışması ve 2 basınç kırıcı odası yaptık. Ayrıca bir 200 tonluk su deposu ile 300 metre terfi hattı döşeme çalışmasının da ihalesini yaptık. Maliyeti 800 bin lira olan çalışmalarımızın tamamlanmasıyla mahallemizin içme suyu alt yapı sorunu tamamen çözülmüş olacak." ifadelerini kullandı.

        Muhtar Rahmi Ekici de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır öncülüğünde, MASKİ Genel Müdürü Özdemir'in gayretleriyle içme suyu hattının döşendiğini kaydetti.

        Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden vatandaş olarak memnun olduklarını aktaran Ekici, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler