Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Vali Kemal Yurtnaç, Boğazlıyan ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

        Yurtnaç, Cavlak Termal Tesisleri, Boğazlıyan Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi, Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi ve eski devlet hastanesi binalarını inceledi.

        Vali Yurtnaç daha sonra ilçede faaliyet gösteren dondurulmuş patates üretimi yapan fabrikada incelemede bulunarak fabrika müdürü Tahir Özcan’dan bilgi aldı.

        İşletmenin Yozgat'a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Yurtnaç, kentte böylesine kapsamlı bir tesisin olmasının kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

        Bu tür fabrikaların Yozgat'ta daha çok faaliyet göstermesi için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarına vurgu yapan Yurtnaç, şöyle konuştu:

        "Bu tür işletmeleri her zaman destekliyoruz ve bu tesisler ilimiz için çok önemli. Kentimize kurulacak olan bir fabrika için, bir tesis için 'engel' kelimesini duymak istemiyoruz. Altyapısını zaten biz oluştururuz, çıkabilecek bürokratik engelleri de ortadan kaldırırız. Yeter ki yatırımcılar ilimizi tercih etsinler."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler