Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yeri ve satıcıların kaldırım işgallerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

        Midyat Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Ata Nasıroğlu, Midyat ilçe genelinde periyodik olarak yapılan zabıta denetimlerinin sıklaştırılarak ve aralıksız devam edeceğini söyledi.

        Özellikle fırın, kahvehane, çay ocağı, pastahane, lokanta ve imalathane gibi sağlık açısından önem taşıyan iş yerlerinin kontrol edilmesine önem verdiklerini vurgulayan Nasıroğlu, şunları kaydetti:

        "Son yıllarda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın kaldırım işgallerine yönelik dikkatsiz kullanımı halkımızı rahatsız etmektedir. Bu konuda zabıta ekiplerimiz titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşımızın hizmet aldığı yerler çok önemlidir. Hem sıhhi hem de temizlik açısından iş yerlerinin kontrolü halk sağlığı için önem arz etmektedir. Özellikle insan sağlığını ilgilendiren konularda çok daha hassas ve dikkatli olmalıyız. Şehir sınırları ve içinde yaşayan vatandaşlarımızın huzur içinde alış verişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı iş yerlerini sıkı bir şekilde denetliyoruz. Amacımız Midyatlı esnafımıza ceza yazmak değil, uyararak kurallara uymalarını sağlamaktır. Midyat esnafının bu konuda duyarlı olacağına da inanıyoruz. Bu düşünce ile kontrollerimiz sürekli olarak devam edecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler