Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - AK Parti̇ Çi̇ftli̇kköy i̇lçe danışma kurulu toplantısı yapıldı.

        Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Başkanı Hamit Akbulak, gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

        Toplantıda konuşan Demirel 15 Temmuzda ülkemizde yaşanan felaketin bir daha yaşanmaması için kendilerine çok büyük görevler düştüğünü söyledi.

        İl Başkanı Öztabak da, Çiftlikköy’de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve her zaman destek olacağını belirterek, "Çiftlikköy’ün yüzü ilk defa AK Parti Belediyeciliği ile güldü. Yaptığı hizmetler için Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a bir kez daha teşekkür ediyoruz." dedi.

        İlçe Başkanı Silpagar da, Çiftlikköy'de yaptıkları hizmetleri anlatan bir sunum yaptı.

        - Bora Sokak'ta altyapı çalışmaları

        Bora Sokak içerisinde başlatılan altyapı çalışmalar kapsamında eskiyen ve yetersiz kalan hatların yenileriyle değiştirileceği bildirildi.

        Fevziçakmak Mahallesi Bora Sokak'ta çalışmalara başlayan ekipler, işlevini yitirmiş kanalizasyon hatlarını yenilemeye başladı.

        Bölgede başlatılan çalışmayla birlikte mevcut olan 200'lük kanalizasyon hatları 400'lük hatlarla değiştirilerek yenilenecek.

        Özellikle vatandaşlar tarafından yoğun şikayette bulunulan alanlara öncelik verildiğini belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Kentin merkezi yerlerinde yapılması gereken çalışmalar yıllarca göz ardı edilmiş. Gerek ‘Şeffaf Oda’ uygulamamızda ve gerekse telefonla gelen şikayetler sebebiyle belediyemizin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gereğini yapması hususunda talimat verdim. Kısa zamanda tamamlayacağımız çalışmalar sonrasında diğer sokaklarda olduğu gibi Bora Sokak ve o bölgede altyapı sorun olmaktan çıkacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler