Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Erenler ilçesindeki bir metruk binanın, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine belediye ekiplerince yıkıldığı bildirildi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, metruk binalarda uyuşturucu madde kullanılmasının tespit edildiği, Sakarya Valiliğince kurumlara gönderilen Ulusal Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı konulu yazı çerçevesinde Ayrık Sokak'ta bulunan bir binanın belediyenin fen işleri ekiplerince yıkıldığı belirtildi.

        Vatandaşların şikayetlerinin yıkım kararı alınmasında etkili olduğu ifade edelin açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Sakarya Valiliğince metruk yapıların suç işlemek maksatlı kullanıldığı, zamanla madde bağımlılığı ve alkol bağımlılığı gibi suçların odağı haline geldiği belirtilmiştir. Bölgemizdeki bu tür şikayetlerin değerlendirilmesi sonrasında Ayrık Sokak'ta metruk bir binanın olduğu tespit edilmiş, ayrıca sahibinin binanın yıkılması ile ilgili belediyemize müracaatta bulunduğu görülmüştür. Belediyemiz fen işleri ekipleri konu ile ilgili görevlendirilip, metruk binanın yıkımı sağlanmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler