Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Karacabey Birlikspor'da hedef, hafta sonu deplasmanda yapılacak Manavgatspor maçından galibiyetle dönmek.

        Karacabey Birlikspor Kulübü Başkanı Uğur Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 4. haftasında, 25 Eylül Pazar günü deplasmanda Manavgatspor ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

        Manavgatspor deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini ifade eden Koçak, "Takımda cezalı ve sakat futbolcumuz yok. Manavgatspor deplasmanına tam kadro gidiyoruz. Şu anda ligde 2. sıradayız. Buradan galibiyetle ayrılmamız ve lider Altay'ın da puan kaybetmesi durumunda tekrar liderlik koltuğuna oturacağız. Tek hedefimiz Manavgat'tan galibiyetle dönmek." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler