Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'in Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ve Açıköğretim Sınav Merkezi olarak tercih kılavuzlarına girdiğini bildirdi.

        Babaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir'in sınav merkezi olması için Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Selçuk Üniversitesi ile yaptıkları girişimlerin sonuç verdiğini hatırlattı.

        Konya'nın Beyşehir, Derebucak, Hüyük ile Isparta'nın Yenişarbademli ve Şarkikaraağaç ilçeleri başta olmak üzere çevre ilçe, belde ve köylerin istifade edebileceği Beyşehir ÖSYM ve Açıköğretim Sınav Merkezlerinin faaliyete geçtiğini belirten Babaoğlu, şunları kaydetti:

        "Beyşehir ÖSYM ve Açıköğretim Sınav Merkezi olarak tercih kılavuzlarına girdi. 2016-2017 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla açıköğretime kayıt yaptıranlar, sınav yeri olarak Beyşehir'i tercih edebilecekler. Halen eğitimine devam edenler de başvuru yaparak yeni dönemde sınava girecekleri yeri Beyşehir olarak değiştirebileceklerdir. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin öğrencileri için açıkladığı takvim doğrultusunda adayların en son 11 Ekim 2016 tarihine kadar değişiklik için başvuru yapabilecekler."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler