Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğünce, Twitter hesabı üzerinden "Mamak'ta Alevi ve Kürtlerin evleri işaretlendi" iddiasında bulunan CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'den, bu evlerin adresleri ve sahiplerinin bilgileri talep edildi.

        CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin sosyal medya hesabı Twitter'dan "Dün gece Mamak'ta Alevi ve Kürtlerin evleri işaretlendi. PSAKD Ankara Şube Başkanı Ali Üngörmüş ile birlikte evlerine işaret konulan ailelerle görüştük. Tedirginler, sorumluların bulunması için yetkililer bir an önce harekete geçmeli. Barışa ve kardeşliğe yapılan saldırılara geçit vermeyeceğiz." yönünde ifadeler içeren tweetler atması üzerine, Ankara Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

        Emniyetin resmi Twitter hesabından Hakverdi'nin iddialarına yönelik paylaşılan tweetlerde, konuya ilişkin yasal işlem başlatılabilmesi için evlerin adreslerine ve sahiplerinin bilgilerine ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

        Hakverdi'nin iddialarına yönelik paylaşılan tweetlerde, "@Av_Hakverdi Sayın Milletvekilim bu tweetlerinizde geçen konuyla ilgili yasal işlem yapılabilmesi için, konu edilen evlerin adresleri ile sahiplerinin isim bilgilerine ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda bize yardımcı olursanız, yasal işlemlere başlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler