Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesine atanan Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğini ziyaret etti.

        Uzun süredir Suruç'ta başarılı bir şekilde görev yapan ve Yenişehir Kaymakamlığına atanan Kaymakam Çiftçi, veda ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'la bir araya geldi.

        Kaymakam Çiftçi, şehitlerin ülke için önemine vurgu yaparak, "Biz sizlerin ve şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Sizler bu vatan, bu bayrak için savaştınız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömür diliyorum." dedi.

        Yavuz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çiftçi'nin Suruç'ta önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

        Yavuz, "Sayın kaymakamıma yaptığı hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

        Görüşmenin ardından Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Yavuz, hizmetlerden dolayı Kaymakam Çiftçi'ye teşekkür plaketi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler