Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın Aladağ ilçesinde, oyun oynarken şelaleye düşen çocuğunu kurtarmak isterken suda kaybolan babanın cesedine ulaşıldı.

        Alınan bilgiye göre, ilçedeki Küp Şelalesi'nde 1 hafta önce kaybolan Cemil Semih Kızılkoca'nın (42) bulunması için Ankara Jandarma Komando Özel Asayiş ve Arama Kurtarma Tugay Komutanlığı'ndan 17 kişilik su altı timi, bölgedeki tarama faaliyetlerini sürdürdü.

        Kızılkoca'nın cesedi, suya girdiği yerin yaklaşık 150 metre uzağında kayaların arasına sıkışmış olarak bulundu.

        Babanın cesedinin, savcının incelemelerinin ardından Adana Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

        Ceyhan ilçesinden 17 Eylül'de piknik yapmak için Aladağ ilçesine ailesiyle giden 7 yaşındaki Emir Kızılkoca Küp Şelalesi'ne düşerek akıntıya kapılmış, oğlunu kurtarmak isteyen baba Cemil Semih Kızılkoca da suya girmişti. Bir süre sonra baba ve oğlu suda kaybolmuş, yapılan arama çalışmalarında Emir Kızılkoca'nın cesedi bulunmuş, baba Cemil Semih Kızılkoca'ya ise ulaşılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler