Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Samsun Gençlik'in kulüp başkanı Kadir Atıcı, yarın Yenimahalle Belediyespor ile oynayacakları maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

        Atıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige kötü başladıklarını ve 2 maçta da mağlup olduklarını ifade etti.

        Her iki maçı da kazanabilecek güce sahip olduklarını ancak oyuncularının kötü mücadele ettiğini dile getiren Atıcı, "Yarın sahamızda Yenimahalle Belediyespor ile karşılaşacağız. Yenimahalle Belediyespor geçen sezonun şampiyonu, işimiz çok zor ama sahada oyuncularımız ellerinden geleni yapacak, kazanmaya çalışacağız." diye konuştu.

        Ligde üst sıralarla ilgili bir hedefleri olmadığına işaret eden Atıcı, şunları kaydetti:

        "Asıl amacımız başarılı gençleri spora kazandırmak. 2000 doğumlu 2 sporcum 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda, birisi kaptanlık yapıyor. Oyuncularımızın yüzde 95'i alt yapımızda yetişen, 10 yıllık jenerasyon oyuncular. Dışarıdan 2 oyuncu aldık sadece, o da gençlerimize ablalık yapsın diye. Süper Lig'in maddi gücü çok yüksek, bizim oradaki takımlarla baş etme şansımız çok zor. Ayrıca Samsun'dan destek alamıyoruz. Sponsor anlamında çok büyük sıkıntılarımız var."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler