Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sapanca Belediyesi ve Sapanca At Yetiştiricileri, At Sporu ve Turizm Derneği, (SAYDER) 5. Mahalli At Yarışlarını düzenlendi.

        Kurtköy Hipodromunda düzenlenen yarışlar öncesinde konuşan Sapanca Belediye Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, organizasyonun geçtiğimiz 17 Temmuz'da gerçekleştirileceğini fakat darbe girişimi nedeniyle bugün yapıldığını söyledi.

        Yılmazer, darbe girişiminin halk sayesinde püskürtüldüğünü ifade ederek, "15 Temmuz'da şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bugün gerçekleştireceğimiz 5. Mahalli At Yarışlarının düzenlenmesine katkı sağlayan başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Jokeylere de başarılar diliyordum." diye konuştu.

        Yarışlar sonunda dereceye giren at ve jokeylerine ödül verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler