Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankaralı Harley Davidson tutkunları, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle "Gaziler Sürüşü" etkinliği gerçekleştirdi.

        Sağlık Bakanlığının Bilkent'teki Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde toplanan Harley Davidson kullanıcıları, bu yıl sekizincisi düzenlenen H.O.G Ankara Chapter "Gaziler Sürüşü"nde gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

        Harley Davidson kullanıcısı eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, gazilerin yaşayan efsaneler olduğunu belirterek, "Onlara senede bir hafta da olsa, bir gün de olsa hakkettikleri güzelliği yaşatmak lazım. Biz de motorcu arkadaşlarımızla beraber bu etkinliği yaparak her sene onların hatırlanmasını sağlıyoruz." dedi.

        H.O.G Ankara Başkanı Kubilay Şahin de ilk "Gaziler Sürüşü"ne beş motorun katıldığını, bu yıl 300'e yakın motor kullanıcısının etkinlikte olduğunu belirterek, "Buradaki en önemli amaç, gazilerimizin bu ülke için kanlarını, organlarını bu topraklara bırakan kahramanların sesini duyurabilmek ve onların bir nebze mutlu olduğu bir organizasyona dönüşmesi." diye konuştu.

        Gazilerin daha mutlu olabilecekleri koşullara kavuşmasının önünü açmak istediklerini dile getiren Şahin, "Bu insanlar bizler için organlarını veren, kanlarını veren kahramanlar." dedi.

        Şırnak'ta 1993' de gazi olan Serdar Çelensu da "Her yıl güzel anılarla bir gün geçiriyoruz. Her sene katılıyorum. Düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Ankara Büyükşehir Belediyesi mehter takımının gösterisinin ardından, motorcular arkalarına gazileri alarak Ankara turu attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler