Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile karayolu üzerinde ağustos ayında meydana gelen selde yıkılan Karaman Köprüsü'nün kısa sürede yeniden yapılacağını bildirdi.

        Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, köprünün en kısa sürede yapımına başlanacağını ve hızlı bir şekilde inşaatın tamamlanacağını belirtti.

        Köprü yıkıldıktan sonra ulaşımın servis yoluyla sağlandığını ancak en son yağan yağmurlarda, servis yolunun da zarar gördüğünü vurgulayan Tunç, şunları kaydetti:

        "Ağustos ayında yaşanan sel felaketi sonrası köprünün yıkılması sonucu Bartın-Kurucaşile-Cide karayolu ulaşıma kapanmıştı. Birkaç gün süren çalışmanın ardından servis yolu ile ulaşım sağlanmıştı. Ancak önceki gün meydana gelen sel nedeniyle yeni yapılan servis yolu da selde hasar görerek yol tekrar ulaşıma kapandı.Yeni servis yolunun yapımı için çalışmaları başlattık. Karayolları Bölge Müdürlüğünden beton bakslar temin edildi. En kısa sürede geçici olarak yolun ulaşıma açılmasını sağlayacağız. Karaman Köprüsü'nün yapımıyla ilgili proje çalışmaları ve zemin etüdü yapıldı.Yapım ihalesinin ardından köprünün yapımına başlanacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler