Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nda Muratbey Uşak, AEK'ı 78-72 yenerek şampiyon oldu.

        Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş'ın anısına düzenlenen turnuvanın final maçında Muratbey Uşak ile Yunanistan temsilcisi AEK, TOFAŞ Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

        Maç, iki takımın karşılıklı basketleriyle başladı. Milosevic ve Dixon ile etkili bir oyun sergileyen AEK, ilk çeyreği 21-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte 15. dakikada Freimans'ın iki sayılık basketiyle öne geçen (29-27) Muratbey Uşak'a Vasileiadis'in üst üste bulduğu basketlerle karşılık veren AEK, soyunma odasına 40-33 önde gitti.

        İkinci yarıda Lyons'un asist ve basketleriyle etkili bir oyun sergileyen Muratbey Uşak, üçüncü çeyreğini 54-49 üstün tamamladığı maçtan 78-72 galip ayrıldı.

        Muratbey Uşak'ta 23 sayıyla oynayan Steven Lyons, maçın en skorer ismi oldu. AEK'da ise Michael Dixon 17 sayı üretti.

        Uşak temsilcisi, bu skorla turnuvayı şampiyon bitirdi. Şampiyona kupasını Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlü Süleyman Şahin takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler