Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde köy ve mahalle muhtarları istişare toplantısında bir araya geldi.

        Mehmet Oltan Sungurlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Okay Memiş,Kürtün'ü turizm bahçesi olarak değerlendirdiklerini söyledi.

        Kazıkbeli, Güvende, Erikbeli, Kadırga Yaylaları ve diğer ovalarıyla Kürtün'ün cennet olduğunu anlatan Memiş, "Bu doğal zenginliklerimizi Türkiye'ye ve bütün bölgeye açmayı hedefliyoruz ve planlıyoruz." ifadesini kullandı.

        Memiş, Gümüşhane'nin 320 köyü ve 440 yaylası bulunduğunu aktardı.

        Konuşmaların ardından köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları dinlendi.

        Toplantının ardından Vali Memiş ve beraberindekiler Çağlayandibi Şelalesi, Örümcek Ormanları ve Akköy Hidroelektrik Santrali'ni ziyaret etti.

        Toplantıya AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileriyle köy ve mahalle muhtarları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler