Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Şehit Ömer Halisdemir Özel Sporcular Bocce Türkiye Şampiyonası, Antalya'nın Serik ilçesinde sona erdi.

        Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Belek Turizm Merkezi'nde bir otelde düzenlenen şampiyonaya, 45 ilden 125 spor kulübünü temsilen 243 kadın ve erkek engelli sporcu katıldı.

        Müsabakalar sonucunda, erkekler A kategorisinde Ankara Sarayspor, B kategorisinde ise İpek İş Uygulamaspor şampiyon oldu. Kadınlar A kategorisinde Trabzon Engelsiz Yürekler Kulübü, B kategorisinde ise Sinop Boyabat Kulübü birinciliği elde etti.

        Ödül töreninde konuşan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, üç gün süren şampiyonanın güzel geçtiğini belirtti. Aydın, federasyon olarak dört yıldır sayısız yarışma ve kamp yaptıklarını belirterek, tüm kulüplere eşit davrandıklarını ifade etti.

        Dereceye giren sporculara ödülleri Birol Aydın, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Sadettin Akçi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler