Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden Ağrı 1970 evinde Muşspor'u 1-0 yendi.

        Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Okan Güntekin, Hüsnü Çatalkaya ve Ufuk Taşçı yönetti.

        İlk yarısı golsüz berabere biten karşılaşmada, ikinci yarıda Ağrı 1970, Hamit Kılıç'ın penaltıdan attığı golle sahadan galibiyetle ayrıldı.

        Karşılaşmanın ardından Ağrı 1970 teknik direktörü Mustafa Kalafatoğlu, AA muhabirine açıklamada, ligin ilk haftasında sahadan galibiyetle ayrıldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, maçın son dakikasına kadar mücadele eden oyuncularını tebrik ettiğini ve galibiyeti Ağrı halkına armağan ettiğini söyledi.

        Lige hazırlanırken takımdaki eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını ifade eden Kalafatoğlu,"Bazı mevkilere takviye yaptık, mevcut kadro ile bu maçta elimizden geleni yapmaya çalıştık. İlerleyen haftalarda uyum problemlerimizi de giderip daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum." dedi.

        Karşılaşmayı, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erkan Kösedağ, kulüp yöneticileri ve vatandaşlar izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler