Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Düzce Safari Off-Road Kulübü fahri üyesi Özgür Alkan anısına yapılan 2. Ayak Off-Road Şenlikleri'nin ilk etabı Mudurnu'da gerçekleşti.

        Mudurnu Off-Road Kulubü ve Düzce Safari Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen ve ilk etabı Mudurnu Maymuncular mevkinde gerçekleştirilen şenliklere 16 takım katıldı.

        Özel olarak hazırlanan alanda çeşitli parkurlara çıkan sporcular, 20 Mart'ta Sakarya'nın Saparca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Alkan için yarıştı.

        Pilotlar, zorlu parkuru geçmekte zorlanırken, pistte arızalanan bazı araçlar diğer araçların yardımıyla çekildi.

        Mudurnu Off-Road Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu şenliğin Özgür Alkan anısına gerçekleştiğini belirterek, "Özgür Alkan geçtiğimiz aylarda gerçekleşen kazada hayatını kaybetmişti. Mudurnu Off-Road Kulubü ve Düzce Safari Off-Road Kulübleri Özgür Alkan'ı unutmadı ve şenliği onun adına düzenleme kararı aldı." dedi.

        Düzce Safari Off-Road Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak ise Mudurnu ve Düzce olarak birlikte böyle bir etkinlik yapmak istediklerini ifade ederek, "Off-Road'a gün geçtikçe ilgi artıyor. Biz de birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir kamp yaparak gönül verdiğimiz bu sporu yapıyoruz. Bu gün burada yarış değilde yayla şenliği gibi bir program yaptık." diye konuştu.

        Düzenlenen yarışlarda birinci olan Kadir Kara, ikinci olan Berkin Çıvak ve üçüncü olan Hüseyin Karabacak'a Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl tarafından kupa ve plaket verildi.

        2. Ayak Off-Road yarışlarının ikincisi etabı 8-9 ekim tarihlerinde Düzce'nin Çilimli ilçesinde hazırlanan parkurda yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler