Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm merkezindeki taksiciler, 5 yıldızlı otellere hizmet veren araç kiralama şirketlerinin korsan taşımacılık da yaptığı iddiasıyla başlattıkları "kontak kapatma" eylemini sonlandırdı.

        Antalya'da faaliyet gösteren Kadriye ve Belek Taksiciler kooperatifleri esnafı, bazı 5 yıldızlı otellerde bulunan araç kiralama firmalarının aynı zamanda korsan yolcu taşımacılığı yaptığı iddiasıyla dün başlattıkları eyleme, bugün de devam etti.

        Sabah saatlerinden itibaren bir otelin önünde toplanan yaklaşık 300 taksici adına açıklama yapan Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık, turistik tesislere hizmet veren bazı araç kiralama firmalarının aynı zamanda korsan taşımacılık yaptığını savundu.

        Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da otel önüne gelerek, taksici esnafının sorunlarını dinledi.

        Çalık, daha sonra, kooperatif yetkilileriyle sorunun yaşandığı üç otelin yöneticilerini ziyaret ederek, bir süre görüştü.

        Görüşmenin ardından açıklama yapan Çalık, otel yetkililerinden, "araç kiralama şirketleriyle anlaşmalarını feshedecekleri" yönünde söz aldıklarını bildirdi. Çalık, "Anlayışlı yaklaşımlarından dolayı otel yetkililerine teşekkür ediyorum. Taksici esnafımızın mağduriyeti giderilmiştir." dedi.

        Verilen sözün ardından taksiciler eylemlerini sonlandırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler