Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü drone (insansız hava aracı) ekibi, "Yer Gök Bursa" projesi kapsamında Türkiye'ye tanıtmayı planladığı kentin havadan görüntüsünü çekti.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamak için yapılan "Doğa İçin Uç" ve "Vatan İçin Uç" gibi projeleri gerçekleştiren drone ekibi, bu kez de "Yer Gök Bursa" adlı projeyi hayata geçirdi.

        Uludağ'dan Karacabey Longozu'na, İznik'ten Muradiye Külliyesi'ne ve sahillere kadar Bursa'nın sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklerin görüntülendiği proje, kentin yerden göğe tüm zenginliklerine mercek tuttu.

        Koordinatörlüğünü Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Saffet Yılmaz'ın üstlendiği çekimler, Bursa Büyükşehir Belediyesi drone ekibinden Ahmet Akhan ve Mücahit Pehlivan tarafından gerçekleştirildi.

        Tamamı drone ile yapılan çekimler, izleyenlere kentin gizli kalan eşsiz güzelliklerini farklı bir bakış açısıyla görme şansı tanıyor.

        Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuyla ilgili değerlendirmesinde, kentin tanıtımına yönelik çalışmalara önem verdiklerini belirterek, "Tarihi, doğal mekanları, kültürel birikimiyle yeryüzünün ayrıcalıklı ve birikimli şehri Bursa'da, yaptığımız çalışmalarla tanıtımda da atağa geçmek istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız, ses getiriyor. Bu çekimlerde, kentimizin güzelliklerini ve değerlerini havadan izleme şansı buluyoruz. Değişik zenginliklerin bulunduğu güzel bir sunumla Bursa'yı tanıtacak olmanın heyecanını yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler