Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonkarahisar'da düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampına katıldı.

        Afyonkarahisarda, 'Büyük Türkiye Güçlü Gençlik' sloganıyla bir otelde düzenlenen kampta, Karaman, İzmir, Isparta, Antalya, Burdur ve Muğla'dan gelen gençlik kolları üyeleri bir araya geldi.

        Kampta, AK Parti vizyonu, siyasi bilinç, tarih bilinci, dış politika ve iletişim eğitimleri verildi.

        Kampa konuk olarak AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün'de katıldı. Ürün burada kampa katılanlara AK Parti’de yaşadığı tecrübeleri aktardı.

        Kampın son gününde ise 15 Temmuz darbe girişimi belgeseli izlendi ve genel kamp değerlendirmesi yapıldı. Ardından kamp, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

        AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, Parti Genel Merkezine kampı düzenledikleri için teşekkür etti.

        AK Parti Karaman İl Teşkilatı olarak mutluluklarını dile getiren Kale, "Teşkilatımız bu kampa gelmek için çok istekliydi. Allah'a şükürler olsun bugün buraya geldik ve 3 gün boyunca kampımızı gerçekleştirdik. Kampa katılan arkadaşlarımızla tanışmak ve vakit geçirmek çok keyifliydi." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler