Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA(AA) – Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, çok amaçlı spor tesisi projesi kapsamında, Şehit Orhan Gülmez çok programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılan spor sahasında incelemelerde bulundu.

        Öztürk, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Taşova Belediyesi arasında yapılan protokol gereği okul bahçelerine yapılmaya başlanılan çok amaçlı spor tesisi projesinde, 4 adet akrilik zeminli sahanın tamamlandığını 2 adet sentetik çim kaplı sahanın yapımında son aşamaya gelindiğini söyledi.

        Taşova belediyesi olarak, gençlere ve çocuklara önem verdiklerini dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

        "Çocuklarımız sadece ders çalışan sınavlara hazırlanan bir makine gibi olmasın. Biz istiyoruz ki ders zamanı ders oyun zamanı oyun oynasın. Belediye olarak çocuklarımızın daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda spor yapıp oyunlar oynaması için spor sahaları yapma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl başladığımız ilçe merkezinde 6 okulumuza spor sahası yapma projemizde 4 okulumuza akrilik boya zeminli saha ve 2 okulumuza ise sentetik çim saha yapma çalışmalarımız tamamlanmak üzere. İnşallah spor sahalarımız tamamlandığında çocuklarımız daha iyi şartlarda ve daha güvenli alanlarda spor yapma imkanı bulacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler