Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

        Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, oyuncuların, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladığı belirtildi.

        Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve taktik çalışmayla son bulduğu vurgulandı.

        Bu arada, Ersun Yanal, teknik ekip ve futbolcular, 29 yaşına giren Mustafa Yumlu'nun doğum gününü kutladı. Teknik ekip ve oyuncuların, yüzlerine Mustafa Yumlu'nun maskesini takarak doğum günü kutlaması yaptığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler