Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Mardin ve Şırnak'taki terör saldırılarını kınayarak, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk milletine ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diledi.

        Destici, terör saldırılarında 10 askerin şehit olmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin sabrının taşma noktasına geldiğini, teröre karşı mücadelenin topyekun yapılması gerektiğini belirtti.

        Teröristlere karşı mobil birlikler kurulması önerisinde bulunan Destici, Türkiye'yi yönetenlerden, sorumluluk makamında bulunanlardan artık terör konusunda daha sert adımlar atmasını istedi. Kandil'i bombalamanın yeterli olmadığını, Türkiye'nin içindeki ve dışındaki bütün PKK kamplarının yok edilmesi gerektiğini vurgulayan Destici, bütün teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonların devam etmesinin önemine işaret etti.

        Destici, teröristlere destek veren, sırtını dayayan, yanında duran, sözcülüğünü yapan ve meşrulaştıran bütün yapı ve kişilerin hukuk içerisinde ortadan kaldırılması gerektiğini kaydederek, "Katil eşkıya sürüsünün bu kahpece, alçakça yaptığı saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyor, aziz şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı asker, polis ve korucularımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler