Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı'nda gerçekleştirilen bombalı saldırıda yan yana şehit düşen polis memurları ikiz kardeşlerden Ahmet Oruç'un, doğum yapan eşini ziyaret etti.

        Demirtaş, Adana Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli olan ve geçici görevle gittikleri Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda ikiz kardeşiyle şehit düşen polis memurunun eşi Emine Oruç'u (23) ziyaretinde, "Hifa" ismi verilen kız çocuğunun bahtının açık olmasını diledi.

        Hifa bebeğe, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik adına Cumhuriyet altını hediye eden Demirtaş, bakanların hayırlı olsun dileklerini iletti.

        Demirtaş, kendisi ve eşi Beyhan Demirtaş adına da aileye altın hediye ederek anne Oruç'u tebrik etti.

        Şehit Ahmet Oruç'un şahsında, vatanın birlik ve bütünlüğü, ülkenin bekası için canlarını veren tüm şehitler ve gazileri, rahmetle ve minnetle andıklarını belirten Demirtaş, şehit yakınları ve gazilerin daima yanlarında olacaklarını vurguladı.

        Emine Oruç ise, "Vatan sağolsun" diyerek teşekkür etti.

        Ankara'da Havacılık Daire Başkanlığının Gölbaşı'ndaki tesislerinde 8 aydır eğitim alan polis ikiz kardeşler, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tesislere F-16 savaş uçaklarınca atılan bombalar sonucu şehit düşmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler