Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçedeki belediye ve kişilere ait bazı işletmelerin ilçe dışına çıkarılacağını bildirdi.

        Başkan Selimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyeye ait taş kırma tesisiyle parke işletmesinin ayrıca bazı vatandaşların işlettiği alkollü içki tüketilen işletmelerin ilçe dışına taşınması için çalışma başlatıldığını söyledi.

        Belediyenin işlettiği taş kırma tesisinin kapasitesini yüzde 30 arttırarak ilçe dışına taşıyacaklarını belirten Selimoğlu, "Şu an 2 çeşit taş üretimiyle günlük ortalama 600 ton üretim yaptığımız tesisimizi, Bozdağ mevkisine taşıyacağız. Kapasite artışıyla sıva kumu, beton ve dolgu malzemesi üretmeye başlayacağız. Bu artışımızla günlük 800 ton üretim yapmayı hedefliyoruz." dedi.

        Parke üretim işletmesini de aynı bölgeye taşıyacaklarını anlatan Selimoğlu, önceden TSE belgesi alınan tesiste modernizasyon yapılacağını kaydetti.

        Fatih Selimoğlu, vatandaşların ilçe içerisindeki alkollü içki satışı yapılan işletmelerden rahatsız olduğunu dile getirerek, "Şahısların işlettiği alkollü iş yerlerini ilçe yakınlarındaki Bağlıorman mevkisine taşımak suretiyle bu sorunu da halletmek için çalışma başlattık. Tüm bu işletmelerin taşınmasıyla vatandaşlarımızı tozdan, gürültüden ve rahatsız olduğu ortamlardan kurtaracağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler