Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresince (MASKİ) Arguvan ilçesi Kömürlük Mahallesi'ne yapılan kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarında sona gelindi.

        MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Kömürlük Mahallesi’nde kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının devam ettiğini belirtti.

        Geçtiğimiz aylarda mahalleyi ziyaret ettiğini ve çalışmalara başladıklarını aktaran Özdemir, "2 bin 883 metre hat döşeme ve 43 adet parsel bacası yerleştirme çalışması gerçekleştireceğiz. Şu an itibariyle çalışmalarımızda sona gelindi. Birkaç gün sonra kanalizasyon hattını devreye sokacağız. Mahallelimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

        Mahalle Muhtarı Muharrem Karael ise yapılan hizmetlerden mutluluk duyduklarını belirterek, Malatya'nın büyükşehir olmasıyla hizmetlerin daha çabuk geldiğini kaydetti.

        Mahallede yıllardır kanalizasyon sorunu bulunduğunu bildiren Karael, "MASKİ Genel Müdürümüz Özgür Özdemir, mahallemizi ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi. Gerekli incelemelerin ardından çalışmalar hemen başladı. Çalışmalardan memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır başta olmak üzere MASKİ Genel MüdürümüzÖzgür Özdemir ve ekibine mahallelim adına teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler