Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat'a yeni bir itfaiye istasyonu yapılacağını belirtti.

        İtfaiye Haftası dolayısıyla İtfaiye Daire Başkanlığı Manavgat Grup Amirliğini ziyaret eden Büküş, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, itfaiye istasyonunun 45 personel ve 12 araçla hizmet verdiğini söyledi.

        İtfaiye personelinin özverili ve oldukça zor bir iş yaptığını ifade eden Büküş, "Hiç bir personelimiz 7 gün 24 saat çalışmaktan şikayetçi değil. Ama konum itibari ile şikayetleri var. Gördüğünüz gibi Manavgat Belediyesi itfaiye birimimizi küçük bir binaya mahkum etmiş durumda. Şuan araçlarımız binanın dışında, sokakta duruyor. Kapalı alana koymamıza müsaade etmiyor. İtfaiye personelimizin dinlenebileceği, istirahat edebileceği bir yer maalesef mevcut değil." dedi.

        Büküş, ilçeye yeni bir itfaiye istasyonu yapılması için çalışmaların devam ettiğini hatırlatarak, acil bir durumda hem trafiği aksatmamak hem de en kısa zamanda olay mahalline ulaşılabilmesi açısından yer seçiminde hassas davrandıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler